Google Trusted Agency

Home / Over Ons

Google 360º Bedrijfsfotografie

Go-360.nl maakt vanaf 2013 bedrijfspresentaties en wij zijn gespecialiseerd in 360° fotografie. Inmiddels hebben we meer dan 5000 bedrijfspresentaties gemaakt.

We werken met een team van specialisten aan de meest moderne virtuele tours voor uw bedrijf. Wij zijn officieel gecertificeerd door Google, zijn landelijke opererend en kunnen u volledig ontzorgen en adviseren.

Van kleine winkels tot grote hotels leveren wij complete 360° experiences. Ook Multi level (meerdere verdiepingen) behoort tot de mogelijkheden.

Go-360 hanteert zeer scherpe tarieven. Naast de 360° fotografie maken wij ook drone video’s en kunnen wij u tevens adviseren en ondersteunen op het gebied van social media en online zichtbaarheid op Google.

Bel of mail ons voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak en prijsopgave.

Werkwijze

Onze adviseur bezoekt u voor een vrijblijvend adviesgesprek en als u gebruik wil maken van onze diensten zal onze adviseur de fotograaf of dronepiloot voor u inplannen.

Op de dag van opnames zorgt u ervoor dat de bedrijfsruimte foto klaar is. De fotograaf neemt met u door welke ruimtes u graag in beeld wil brengen en vervolgens start de fotograaf met de opnames. De apparatuur die de fotograaf gebruikt is een Canon body en een Fisheye lens die op een statief zijn bevestigd.

Met deze apparatuur krijgt u kwalitatief de beste beelden.

Een gemiddelde opname duurt ongeveer een uur. Als de fotograaf bij u is geweest sturen we de beelden door naar een aparte afdeling die gespecialiseerd is in het bewerken van foto’s en worden de 360º foto’s gemaakt. Na de bewerking volgt de upload naar de Google-bedrijfsaccount en gaan we de navigatiepijlen aanbrengen.

U kunt ervan uitgaan dat de virtuele rondleiding zichtbaar is in uw account binnen 7-10 dagen nadat de fotograaf u heeft bezocht.

U krijgt vanuit ons kantoor een mail, zodra de virtuele tour zichtbaar is binnen Google.

Google Klantenreviews

: Camping ’t Buitenland, Precies op het moment dat ik dacht dat ik mijn Streetview uit 2018 zou willen vernieuwen, werd ik toevallig gebeld. Een paar dagen later stond de vertegenwoordiger (Paul) al bij ons in ‘t Buitenland. Hele leuke vent evenals de fotograaf. Fijne mensen en meteen een goede klik. Alles snel geregeld en prachtige foto’s. Bedankt en hopelijk treffen we elkaar nog eens op mijn camping ‘t Buitenland.

: Alpaca Outdoor, Mooie beelden – mooie video. Fantastisch resultaat voor Alpaca Outdoor. Na een goede voorbereiding en het goed afstemmen van de highlights in de winkel, hebben wij nu weer een prachtige nieuwe video van de winkel. Met dank aan Go-360

: Van der Linden Groep Waddinxveen, De oorspronkelijke gedachte was om voor 1 vestiging nieuwe 360 graden foto’s te laten maken. Door het vertrouwen, hebben we dit uiteindelijk voor alle 4 de bedrijven laten uitvoeren. We moesten daarom wat schuiven met de agenda’s, maar het resultaat mag er zijn!

Go-360 is een super fijn bedrijf om mee samen te werken en denken zeker met je mee over de uitvoering en het resultaat. De kwaliteit van de foto’s zijn super mooi en ze regelen het van A tot Z voor je.

: Socia ICT Wij zijn zeer tevreden met de aanpak en het resultaat van Go 360. Na acquisitie van Go 360 bij ons bedrijf zijn wij het gesprek aangegaan. Omdat wij ons wat meer op het internet wilden profileren met de transparantie van ons bedrijf was de virtuele tour een mooie oplossing.

Eenmaal op onze locatie heeft de fotograaf ons nog goede tips gegeven, erg duidelijk vertelt wat de aanpak was en snel de foto’s genomen en online gezet.
Al met al is een virtuele tour een aanwinst voor ieder bedrijf en is Go 360 de juiste partij hiervoor!

: Grando Keukens Hoorn, Snel, duidelijk en keurig geregeld