BUSINESS VIEW

Home / 360° Tour

Presenteer je bedrijf binnen Google

Iedereen is inmiddels wel bekend met Google Maps Google Search en Google Streetview.

Als bedrijf heeft u een Google bedrijfsprofiel met de gegevens van uw bedrijf en een Streetview beeld. Als extra dienst kunt u nu ook beelden tonen van uw bedrijf van binnen en op uw eigen terrein. U kunt uw klanten virtueel door uw bedrijf laten lopen.

Go-360 is officieel door Google gecertificeerd om deze 360 graden techniek toe te passen. We hebben inmiddels duizenden bedrijven voorzien van een virtuele rondleiding.
De Google Street View Trusted is dus een bijzondere en zeer effectieve marketingtechniek.

Waarom een 360º virtuele rondleiding binnen Google

Online draait alles om vertrouwen wekken.

Wanneer u uw potentiële klanten de mogelijkheid biedt om alvast een virtueel kijkje te nemen, dan heeft u al een streepje voor op de concurrentie.

Het is dus een extra mogelijkheid om op te vallen en om je klant te verleiden voor uw bedrijf te kiezen. U heeft namelijk al laten zien wat men kan verwachten.
U bent volledig transparant en dat straalt vertrouwen uit. Maar er zijn nog meer voordelen.

Ook Google waardeert het als u veel informatie over uw bedrijf geeft. Google zal dit waarderen met een hogere ranking in de zoekresultaten.
Oftewel, Google Street View Trusted is goed voor SEO (Search Engine Optimation). U kunt de 360 graden beelden van uw bedrijf naast Google Maps, ook op uw website plaatsen.

Enkele van onze klanten